Spørgsmål og Svar

Ofte stillede spørgsmål

I forbindelse med vores igangværende projekt,  Fremtidssikring af varmeanlægget, i Avedøre Stationsby Nord, vil vi fremover, i takt med at I sender os spørgsmål, besvare dem her på siden.

 

 

 

 

Kan beboerne låne flyttekasser og plastik til nedpakningen.?

Nej, denne omkostning er ikke en del af projektet, det står beboer selv for. 

Kan jeg få hjælp til flytning af møbel, rydning af areal, så håndværkerne kan komme til?

Du er altid velkommen til at kontakte Ejendomskontoret, så hjælper vi gerne med formidling af ekstern hjælp, hvis hjælp fra familie og venner er helt udelukket.

Covid 19 / corona test og deraf arbejde der ligger stille, er det OK?

Desværre er vi alle underlagt de regler der er omkring Covid19 / corona, og vi følger de anvisninger der er fra SSI. Vi tager ingen chancer og lukker selvfølgelig ned for arbejdet og sikre os at vi kan færdes i jeres hjem, på betryggende vis.

Bliver jeg genhuset, eller får jeg huslejerefusion, når arbejdet pågår i min bolig?

Nej, det gør du ikke.

Projektet er i sig selv, et lille projekt af kort varighed i den enkelte bolig. Således er der ikke afsat midler til genhusning og huslejerefusion.

 

Hvad nu, hvis håndværkerne laver en skade i min bolig?

Så kontakter du Ejendomskontoret, gerne med en beskrivende mail og et foto, så sørger vi for at udbedring i boligen, igangsættes.

Er det korrekt, at beboer, selv skal stå for udbedring af f.eks. tapet - og malerreparationer, efter den gamle radiator, når arbejdet er udført i boligen?

Nej, vi udbedrer selvfølgelig de synlige mærker fra den gamle radiator, således at dette udbedres som en malerreparation. Vi maler ikke hele vægge, men som sagt, udføres det som en malerreparation.

Kan Ejendomskontoret hjælpe os med pasning af vores hund eller kat.?

Vi kan selvfølgelig ikke passe dit kæledyr. Men vi kan hjælpe dig med at formidle kontakt til ekstern hjælp, f.eks. til en kennel, for din egen regning, hvis dine venner, familie ikke har mulighed for at hjælpe dig. Du må meget gerne sætte en seddel på din dør, så håndværkerne kan se der er kæledyr i boligen.

Hvad med mine tæpper, skal jeg fjerne dem?

Ja, du skal fjerne tæpperne, således at håndværkerne kan komme til ved radiatoren. Er du i tvivl om omfanget kan du spørge ind ved for-registreringen, som foretages 14 dage før arbejdet påbegyndes i din bolig.

Jeg har kabler der går gennem facaden, skal disse fjernes?

Ja, dem skal du sørge for at fjerne så de ikke ligger i vejen når arbejdet påbegyndes i din bolig. Du skal selv sørge for at ordne ledningerne når arbejdet er afsluttet.

Hvorfor er der elmålere på de små midlertidige radiatorer?

Når vi har taget jeres gl. radiatorer ned, skal i selvfølgelig kunne varme boligen op, til de nye radiatorer er klar til brug. Således skal det el forbrug der løber på, kunne ses på målerne, og afregnes til jer. Det er byggesagen der betaler det ekstra strømforbrug. Derfor husk altid at have din elmåler tilsluttet radiatorerne, så aftegning kan finde sted. Hvis ingen måler tilsluttet, betaler du jo selv for strømmen.

Kan jeg ændre størrelse eller placering på radiatorene i min bolig?

Nej det kan du ikke. Radiator størrelse og dennes placering, er nøje beregnet, ud fra de nye energimæssige krav, om en lavere fremløbstemperatur og sikkerhed for, at det enkelte rum kan opvarmes, iht. den valgte radiatorstørrelse.